Monday, November 21, 2016

Sengaja Menjengah

3 tahun aku tak menulis. Dan jugak tak menjengah.

Banyak benda yang dah berubah. Blogger-blogger yang dulu aku kenal, sekarang hanyalah seorang friend di Facebook, ataupun seorang yang aku follow di Instagram.

Masih lagi ada yang rajin menulis blog?

Aku respek korang. Sangat.



Walaupun blogpost ini mungkin akan bergema sunyi di blogosphere yang suram ini, aku sengaja nak lontarkan satu soalan.



Ape khabar doh korang?

1 yang hensem juga cantik:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails