Monday, February 15, 2010

Pardon me, im straight, dont worry. =)

Wah, lame btol aku x menjengah ke blog yg ni. jangan risau, aku masih lagi hidup. cume side side kejahatan dan kekecewaan lagi banyak dari keterbukaan minda dan ketenangan hati. hehe..

well, di bawah label coretan hati, aku akan berbicara lagi. (tak habis habis coretan hati, lantak pi lah, hati aku, bukan hati kau..hahahaha)

banyak org aku tgk, suke jawab quiz di fb dan merate2 pasal girls that they like and vice versa. aku nk ckp something different.

Soalan di sini, lelaki jenis apakah yg anda admire? (just bear with the question and keep all ur assumptions dulu. bace je entry ni sampai habis)

Bagi aku, aku suke tgk and admire:

  • Lelaki yang suke menegur dan peramah, tetapi tidak gatal sane sini
  • Lelaki yang bermuka hansem dan market, tapi ade awek sorang je dan tidak berskandal sane sini
  • Lelaki yang tegas dalam memberi pendapat, tetapi lembut dalam menjaga hati
  • Lelaki yang cakap nye sikit, tapi semuanya berasas.
  • Lelaki yang pengemas dan menjaga kebersihan (bukan sampai ke tahap metrosexual)
  • Lelaki yang umurnya masih muda, tapi rajin ke masjid dan ceramah.
  • Lelaki yang pandai bersukan
  • Lelaki yang pandai masak
  • Lelaki yang tidak terlampau otak nya di dalam aspek pornografi
  • dan lastly, lelaki yang tidak MEROKOK.
kenape aku list down semua semua ni? gay kah aku? tau la muke aku iras pengkid. 

tidak sama sekali. reasonnya ialah:
ciri ciri diatas adalah amat sedikitnya bagi aku. lagi lagi yang point yang last tu. 

banyak org merungut, takde calon yang sesuai ape bagai. aku pun kekadang merungut gak, nape la aku yang hot dan tampan ni xde sape nak minat? 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!
(memang aku kene bunuh pasni..)

wahai arjuna di luar sana termasuk kepada aku jugak. ade satu ciptaan yang sangat simple yang boleh digunakan. tapi kite tak pernah nak sedar. aku pun jarang gak gune. dah lah umur meningkat ke alam mencari jodoh. pe die?

Cermin!

gunakanlah ia sebaik baik nya.

"(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change"
-Micheal Jackson (Man in the Mirror)

p/s: InshaAllah...=)


















Sedap tak aku nyanyi?? =P

6yang hensem juga cantik:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails