Saturday, June 19, 2010

Maaf, Otak Kejung Badan Lenguh 2 3 Menjak Nih

Hampir seminggu aku tak update. Dan juga blogwalk. Oh aku memang tak pandai tengok kalendar. Hari ni hari Sabtu dan last aku update Rabu minggu lepas.

Haaa betullah hampir seminggu!

Dalam seminggu ni, simptom otak kosong menyerang aku. Broadband pula lepas nak buka facebook je. Punyalah payah nak buka dashboard. Nasib fanpage Heliza dia tak slow, kalau tak dah lama aku cicah dalam milo.

Tak kurang juga aku diserang simptom poket kosong. Runsing otak nak cari makan. Tu yang takda idea nak update tu. Tapi simptom kedua ni aku rasa sejak aku kecil lagi. Dari dulu pergi berubat, jumpa doktor sana sini. Tapi semua doktor dengan bomoh buat muka ketat. Apa...apa salah aku??

Lagi satu, aku jadi minat kat satu website baru baru ni. Dari pagi sampai petang, aku duk tenung. Duk tekan reload. Memang seronok habis. Aku cakap kat kau, tahap adrenalin memang laju bila kau tengok website ni.

Haaa mula lah pikir lain. Jangan dicambah minda kotor itu. Ini websitenya : http://istudent.uitm.edu.my

Cuma, aku boleh cakap, aku busy lah. Nak eksplain satu satu, aku tak reti sangat. Ni aku reveal aku punya carta pai untuk aktiviti seharian aku. Jangan bagitahu orang lain tau. Kalau orang ada tanya, buat buat tidor, tak pun buat buat sawan. Yang tahap keluar buih punya.

Faham dah kan? Serius letih. Pack sangat jadual aku ni. Haihh.

8yang hensem juga cantik:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails