Sunday, February 13, 2011

Seratus


Ini entri yang ke-100 dalam blog ni. Malas malas aku menulis, lembab lembab broadband Celcom yang macam taik hidung ni, pun dapat gak aku buat 100 entri. Gile ah. Ni buat aku nak jadi lebih bersemangat lepas ni. Lagi rajin update. Lagi tangkas mencari trafik. Takde idea nak update pun, aku akan selalu update jugak, biarlah tajuk entri sekadar "Ah. tak tau nak update ape tapi nak update gak. Dah letih korek hidung je"


(tangan letak di dada, mata pandang ke atas)





















Okeh dah. Jom sambung tido balik.

0yang hensem juga cantik:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails